Liliomtours.com - Liliom Safari egypt

Keresés az oldalon :


Menü

Hírlevél

Hurghada

Quad szafari délelőtt - Hurghada sivatagi kalandok, tevegelés

Készen állsz egy kalandra? Csatlakozz hozzánk egy extrém sivatagi túrára!

Valljuk meg őszintén, a sivatag sokunk számára csábító, ha ehhez még egy olyan program is társul, mint ez amely az egyik legkedveltebb quados program a vendégek körében, akkor erre lehetetlen nemet mondani!

Nem túl korai indulás a hotelből, majd a bázison, felkötjük kendőinket, felvesszük fejvédőinket, szemüveget és indulhat a kaland! Aki még eddig nem vezetett quadot, az egy próba körön tesztelheti képességeit. Ha sikeresen vette ezen akadályokat, indulhat a sivatagi karaván. A terep kemény, a finomnak tűnő homok alatt az idő évezredeit magán viselő kemény talaj van. Így jól meg kell markolnod a kormányt, hogy paripádat kontroll alatt tartsd! 25 km vezetés után megérkezünk a beduin faluba, ahol megkóstolhatjuk az igazi beduin teát, kipróbálhatjuk a sivatag hajóját ( tevegelés), valamint felmászva a hegytetőre megcsodálhatjuk a kilátást erre a kopár sziklás sivatagra, mely végtelennek tűnik. Elkészítve fotóinkat, újra nyeregbe pattanunk és ismét 25 km vezetünk vissza a kiindulási helyre, hogy ruhánkat leporolva, élményeinket magunkban tartva hazatérjünk a hotelünkbe!  Gyermekek csak 16 éves kortól vezethetnek önállóan quadot, addig csak utasként ülhetnek a dupla quadra.

Fontos tudnivalók  
Téli időszakban heti 3 alkalommal, nyári időszakban heti 5-6 alkalommal induló program! Az aktuális napokról érdeklődjön indulása előtt. Quad vezetés 16 éves kortól lehetséges, a biztonság érdekében tetsztkört vezet mindenki, abban az esetben, ha a felelős személy úgy látja a vendég nem képes biztonságosan vezetni járművét, abban az esetben csak utasként mehet a járművön saját biztonsága érdekében!
Program tartalom
Transzfert a hoteltől és vissza; magyar asszisztenciát a bázison 8 főtől, tevegelést, egy teát.
Nem tartalmazza
Italok, Beduin kendő, szemüveg, megvásárolható fotó/DVD, borravalók

Indulás a szállodától
reggeli órákban

Érkezés a szállodához
ebédidő körül

Javaslatunk
Bármerre is indulunk, a vízzel teli üveg elengedhetetlen kelléke a túrának!
A helynek és időszaknak megfelelő öltözék ( olyat amit nem sajnálnak a homok miatt), kendő, kényelmes zárt cipő, a nap miatt ajánljuk, használjanak naptejet, fejvédőt, napszemüveget és természetesen fényképezőgépüket se felejtsék a hotelben, célszerű kis hátizsákba tenni ezeket!

Gyermekkorhatár: 4-11,99

KISMAMÁKNAK, GERINCBETEGEKNEK TILOS!

Extra transzfer költség a Hurghadán kívül eső területekről!

Program napok: Kérje fakultatív árlistánkat, mely tartalmazza

Írjon nekünk: nyaralas@liliomsafari.com

A programváltozás jogát fenntartjuk! Tartalmas és kellemes nyaralást kíván a Liliom Safari smiley

Írjon véleményt a programról :