Liliomtours.com - Liliom Safari egypt

Keresés az oldalon :


Menü

Hírlevél

Hurghada

Hurghada Grand Akvárium & a Homokbirodalom varázsa egy programban 2 csoda

Ismerjék meg velünk a lenyűgöző akváriumot valamint a Homokbirodalmat. Garantáltan felnőtt és gyermek egyaránt élvezni fogja! wink

A Hurghada Grand Akvárium egy teljesen új világot, a Vörös-tenger víz alatti világát mutatja meg azok számára akik kíváncsiak rá, de valamely okból nem tudják ezt megcsodálni, a nyílt vízen.
Mely 3500 m2 vizet foglal magában a mintegy 30 akváriumában, valamint 2*11 méteres élmény alagútban.
Megérkezésünkkor impozáns parkoló, kávézó, csodás a kietlen sivatagba telepített és gondosan ápolt növényzet fogad.  Belépéskor egy esőerdő élményvilága kápráztat el bennünket, a vízesés, a mennydörgés, villámlás, hang és fényhatásai, a vízben alattunk úszkáló arany halak, mind próbára teszik ösztöneinket. Édesvízi halakkal, hűlőkkel, madarakkal, valamint a csodás Vörös-tengeri élőlényekkel találkozhatunk.  Az építész fantasztikusan bánt a területtel, hiszen, hol fent járunk a föld felszín felett, és egy a dzsungelt idéző függőhídon kelünk át, hol a hatalmas víz felület alatt az alagútban közlekedünk, megcsodálva a fejünk fölött úszkáló rájákat, teknősöket, dajka- és szirti cápákat és társaikat.
Ha elidőzni szeretnénk, ezt több helyen is megtehetjük, lent az akváriumi szinten belefeledkezve a halak játékába, melyek a nyitás óta belakták új otthonukat, és vidáman úszkálnak a tágas területükön.  Hatalmas élményt nyújtva a látogatók számára, hiszen ennyire testközelből nehéz megcsodálni ezeket az élőlényeket.  Lehetőség van megpihenni a túra után a beduin kávézóban, érdemes megkóstolni a beduin teát vagy kávét, és kedves kis ajándékokat is vehetünk egyúttal. Itteni látogatás felér egy terápiával, mindenkinek ajánlom.

Majd irány a Homokbirodalom!  Ki ne lenne kíváncsi a világ minden tájáról - 15 országból - érkező  30 művész;  majd 7 hónapon át tartó munkájára, amely 3 fajta homokból és vízből kialakított, lélegzetelállító szobor csodákat mutat be. Felejthetetlen, kellemes program gyermekek és felnőttek számára is.
A legnagyobb homok szobor múzeum a Közel- Keleten és Afrikában.  Az első részben láthatjuk a gyönyörű mitológiai műalkotásokat, melyek 12 db 3D-s szobrot és 18 db fali szobrot mutat be.
A második részben megelevenülnek előttünk a „Hollywoodi” művészeti alkotások, 23 db 3D-s Walt Disney mesefigurák homokszoborként kelnek életre előttünk, valamint  és 10 db fali szobor elevenít meg egy-egy mesetörténetet a kicsik szórakoztatására. Itt megnézheti a gyermek, hogyan is kell homokból építeni!

Tartalmazza: Transzfert, belépő jegyet, magyar vezetés nélkül!
Nem tartalmazza: Ételt, italt, kb. 3-4 órás program. Igény esetén felár ellenében további programokkal bővíthető!

Hasznos tanácsok: Megfelelő kényelmes öltözék, a nagy hőségre való tekintettel, gondoskodjanak az elegendő folyadékbevitelről. A nap miatt ajánljuk, használjanak naptejet, fejvédőt, napszemüveget és természetesen fényképezőgépüket se felejtsék a hotelben!


Gyermekkorhatár : 3-9,99  

Extra transzfer költség a Hurghadán kívül eső területekről!

Indulási napok: minden nap, de előzetes bejelentkezés szükséges! 

Írjon nekünk: nyaralas@liliomsafari.com

A programváltozás jogát fenntartjuk! Tartalmas és kellemes nyaralást kíván a Liliom Safari! smiley

Írjon véleményt a programról :