Liliomtours.com - Liliom Safari egypt

Keresés az oldalon :


Menü

Hírlevél

Hurghada

Mini Egyiptom Makett Park & Homok Birodalom

Garantáltan felnőtt és gyermek egyaránt élvezni fogja!

Egy szenzációs makettpark, mely felsorakoztatja és élethűen bemutatja Egyiptom nevezetes épületeit, történelmi remekműveit. Tarts velünk és járd be egy óra alatt a Nílus menti városokat, Kairótól, Abu Simbelig, vagy a Földközi-tengertől a Vörös-tengerig!
Majd irány a Homokbirodalom!  Ki ne lenne kíváncsi a világ minden tájáról - 15 országból - érkező  30 művész;  majd 7 hónapon át tartó munkájára, amely 3 fajta homokból és vízből kialakított, lélegzetelállító szobor csodákat mutat be. 
A legnagyobb homok szobor múzeum a Közel- Keleten és Afrikában.  Az első részben láthatjuk a gyönyörű mitológiai műalkotásokat, melyek 12 db 3D-s szobrot és 18 db fali szobrot mutat be.
A második részben megelevenülnek előttünk a „Hollywoodi” művészeti alkotások, 23 db 3D-s Walt Disney mesefigurák homokszoborként kelnek életre előttünk, valamint  és 10 db fali szobor elevenít meg egy-egy mesetörténetet a kicsik szórakoztatására. Itt megnézheti a gyermek, hogyan is kell homokból építeni!

Tartalmazza: Transzfert, belépő jegyet, magyar vezetés nélkül!
Nem tartalmazza: Ételt, italt, kb. 3-4 órás program. Igény esetén felár ellenében további programokkal bővíthető!

Hasznos tanácsok: Megfelelő kényelmes öltözék, a nagy hőségre való tekintettel, gondoskodjanak az elegendő folyadékbevitelről. A nap miatt ajánljuk, használjanak naptejet, fejvédőt, napszemüveget és természetesen fényképezőgépeket se felejtsék a szállodában!

Gyermekkorhatár : 6-11,99  

Extra transzfer költség a Hurghadán kívül eső területekről!

Indulási napok: minden nap, de előzetes bejelentkezés szükséges! 

Írjon nekünk: nyaralas@liliomsafari.com

A programváltozás jogát fenntartjuk! Tartalmas és kellemes nyaralást kíván a Liliom Safari!smiley

Írjon véleményt a programról :