Liliomtours.com - Liliom Safari egypt

Keresés az oldalon :


Menü

Hírlevél

Hurghada

HGAkvárium & Delfin show

Kiváló program kicsiknek és nagyoknak is egyaránt!

Hurghada Grand Akvárium egy teljesen új világot, a Vörös-tenger víz alatti világát mutatja meg azok számára, akik kíváncsiak rá, de valamely okból nem tudják ezt megcsodálni, a nyílt vízen. A maga nemében, első ebben a térségben és a világon a 7. legnagyobb akvárium, mely nemcsak ékes turisztikai látványossága Hurghadának, hanem egyben a jövő nemzedékének oktatására szolgáló létesítmény. 
Jelenleg az akvárium és mini állatpark első szakasza került átadásra. Mely 3500 m2 vizet foglal magában a mintegy 30 akváriumában, valamint 2*11 méteres élmény alagútban mutatja be a Vörös-tenger élővilágát. Az építmény hihetetlenül bánik a területtel, hiszen, hol fent járunk a földfelszín felett, és egy a dzsungelt idéző függőhídon kelünk át, hol a vízoszlop alatt az alagútban közlekedünk, megcsodálva a fejünk fölött úszkáló rájákat, teknősöket, dajka- és szirti cápákat és társaikat.

Miután kigyönyörködték magukat a víz alatti és szárazföldi állatokban, élőlényekben- transzfer a Makadi öbölbe, ahol egy órás program keretén belül megtekinthetik a delfinek fergeteges attrakcióját, énektudásukat, festő képességüket, labdával való ügyességüket, trénerükkel való harmonikus kapcsolatukat.
Szinte ugyan azokat a játékos mozdulatokat végzik, amelyeket a tengerben is.  Meseszerű ennyire közelről látni és megcsodálni Fionát, Gerasumot, Sabrinát.

De ott van Leila a rozmár, aki egy tündér édes kislány. Vagy az oroszlán fókák  akikbe szintén beleszeretünk, ha meglátjuk mennyire kedvesek és játékosak.
A show ideje alatt lehetőség van fényképezni és kamerázni is. De megvásárolható a show DVD-je is.

Az állatokkal a műsor után lehet különdíj ellenében fotót készíttetni és megvásárolni!
Valamint velük együtt úszni, de érdemes ezt előre foglalni

Tartalmazza: Transzfert, belépő jegyeket, magyar vezetés nélkül!
Nem tartalmazza: Ételt, italt, kb. 4-5 órás program. Igény esetén felár ellenében további programokkal bővíthető! Borravalókat

Hasznos tanácsok: Megfelelő kényelmes öltözék, a nagy hőségre való tekintettel, gondoskodjanak az elegendő folyadékbevitelről. A nap miatt ajánljuk, használjanak naptejet, fejvédőt, napszemüveget és természetesen fényképezőgépjüket se felejtsék a szállodában!

Akváriumnál gyermek korhatár : 3-9,99  
Delfin show-nál gyermek korhatár: 5-11,99
Extra transzfer költség a Hurghadán kívül eső területekről az árlista alapján!

Indulási napok: minden nap, de előzetes bejelentkezés szükséges!

Írjon nekünk: nyaralas@liliomsafari.com

A programváltozás jogát fenntartjuk! Tartalmas és kellemes nyaralást kíván a Liliom Safari! smiley

 

 

Írjon véleményt a programról :