Liliomtours.com - Liliom Safari egypt

Keresés az oldalon :


Menü

Hírlevél

Hurghada

Kairó repülövel Standard vagy Vip programmal kívánság szerint

Kairó vibráló, üdítő, misztikus és vendégszerető város. A legszebb fáraókori, kopt és iszlám látnivalók hazája.

 Kairó, ahol találkozik a múlt és a jövő.  A város, mely sosem alszik, mely a saját ritmusát követi.
1 napos alap program:
Tekintsék meg velünk az ókori világ 7 csodájának egyikét, mely fennmaradt, a híres gizai piramisokat. A Szfinxet, a rettenet atyját, a titokzatos oroszlántestű, emberfejű, a föld egyik legnagyobb és legrégebbi szobrát. Nézzenek meg velünk egy szőnyegiskolát vagy egy parfüm múzeumot! Majd egy kellemes ebéd mellett a Nílus partján megpihenünk.
És végezetül a nap koronája az Egyiptomi Múzeum, ahol megtekinthetünk több ezer éves, lélegzetelállító kincseket. A fáraók örökségének szentelt múzeumban több mint 150 000 régiséget mutatnak be, a finoman megmunkált ékszerektől a királyokat ábrázoló, toronymagas szoborkolosszusokig.
 

Vip programban extra:
Az alap program plusz; Ezt követően jöjjenek el velünk a fenséges Száláh El-Din-, azaz Szaladin-citadellához, mely a középkori háborúzások egyik legnagyszerűbb műemléke!  A citadella Kairó egyik legfontosabb látványossága, tipikus kora-középkori erőd hatalmas, impozáns kapukkal, tornyokkal és magas védőfalakkal, megéri a fáradságot megmászni a lépcsőket: káprázatos kilátás nyílik ebből a magasságból.
Három mecset található itt, köztük a lenyűgöző Mohamed Ali-mecsetet nézzük meg.
A repülőjárat indulásától függően, lehetőség van extra program beillesztésére, mint például: • Khan El-Khalili bazár

Tartalmazza
Repülőjegyeket; légkondicionált; a csoport létszámának megfelelő méretű busztranszfert Kairóban, magyarul beszélő, igen tapasztalt idegenvezetőt, belépőt a piramisokhoz, a múzeumba  valamint az ebédet (italok nélkül) - vip programnál citadellába
Külön fizetendő: étkezésnél az italok, a múmiák terme belépőjegyet (180EGP) az Egyiptomi Múzeumban, belépő a piramis belsejébe (400 EGP) 2. 3. piramis belépő (100EGP), fotózás, videózás díja.
Extra transzfer költség a Hurghadán kívül eső területekről!
Indulás a szállodától kb 04:00, repülőgép indulás 05:35
Érkezés a repülő járattól függően

Gyermek korhatár: 2 – 11,99

Javaslatunk
Bármerre is indulunk, a vízzel teli üveg elengedhetetlen kelléke a túrának!
A helynek megfelelő öltözék, a hölgyeknek ajánlott ruházat a térd alatti szoknya, nadrág, valamint vállat, dekoltázst takaró felsőrész, kendő, kényelmes zárt cipő, a buszra pulóver ( légkondicionáló). A nap miatt ajánljuk, használjanak naptejet, fejvédőt, napszemüveget, és természetesen fényképezőgépüket se felejtsék a hotelben! Téli időszakban melegebb ruházat ajánlott!

Indulási napok bármely napokon lekérésre!

Írjon nekünk. árlistát itt kérhet: nyaralas@liliomsafari.com

A programváltozás jogát fenntartjuk! Tartalmas és kellemes nyaralást kíván a Liliom Safari! smiley

Írjon véleményt a programról :