Liliomtours.com - Liliom Safari egypt

Keresés az oldalon :


Menü

Hírlevél

Hurghada

VIP Quad szafari, 3 órás reggeli egyéni túra baráti csapatnak

Készen állsz egy kalandra? Egyéni túrában baráti társasággal szeretnéd felfedezni a sivatagot? Csatlakozz hozzánk egy extrém sivatagi túrára! Minimum 8 főtől induló program!

A program mindenben megegyezik a délelőtti quad szafarival, de egy külön vezetővel elkülönülve a csoporttól, haladhatunk, tempónk szerint!

Korai indulás a hotelből, majd a bázison, felkötjük kendőinket, felvesszük fejvédőinket, szemüveget és indulhat a kaland! Aki még eddig nem vezetett quadot, az egy próba körön tesztelheti képességeit. Ha sikeresen vette ezen akadályokat, indulhat a sivatagi karaván. A terep kemény, a finomnak tűnő homok alatt az idő évezredeit magán viselő kemény talaj van. Így jól meg kell markolnod a kormányt, hogy paripádat kontroll alatt tartsd! 25 km vezetés után megérkezünk a beduin faluba, ahol megkóstolhatjuk az igazi beduin teát, kipróbálhatjuk a sivatag hajóját ( tevegelés), valamint felmászva a hegytetőre megcsodálhatjuk a kilátást erre a kopár sziklás sivatagra, mely végtelennek tűnik. Elkészítve fotóinkat, újra nyeregbe pattanunk és ismét 25 km vezetünk vissza a kiindulási helyre, hogy ruhánkat leporolva, élményeinket magunkban tartva hazatérjünk a hotelünkbe!  Gyermekek csak 16 éves kortól vezethetnek önállóan quadot, addig csak utasként ülhetnek a dupla quadra.
.
Program tartalom
Transzfert a hoteltől és vissza, tevegelést, egy teát.
Nem tartalmazza
Beduin kendő, szemüveg, megvásárolható fotó/DVD, borravaló

Indulás a szállodától
kb. 07:30

Érkezés a szállodához
kb. 12:00

Javaslatunk
Bármerre is indulunk, a vízzel teli üveg elengedhetetlen kelléke a túrának!
A helynek és időszaknak megfelelő öltözék ( olyat amit nem sajnálnak a homok miatt), kendő, kényelmes zárt cipő, a nap miatt ajánljuk, használjanak naptejet, fejvédőt, napszemüveget és természetesen fényképezőgépüket se felejtsék a hotelben, célszerű kis hátizsákba tenni ezeket!

Extra transzfer költség a Hurghadán kívül eső területekről!

KISMAMÁKNAK, GERINCBETEGEKNEK TILOS!

Gyermek korhatár: 16   Program napok: Kérje fakultatív árlistánkat, mely tartalmazza

Írjon nekünk: nyaralas@liliomsafari.com

A programváltozás jogát fenntartjuk! Tartalmas és kellemes nyaralást kíván a Liliom Safari smiley

Írjon véleményt a programról :