Liliomtours.com - Liliom Safari egypt

Keresés az oldalon :


Menü

Hírlevél

Hurghada

Super Big Red Buggy avagy a nagy piros homokfutó, délutáni szafari a sivatagban

Próbálja ki a sivatagi szafari homokfutó autóját Egyiptom keleti-sivatagjában.
A terep kemény, a finomnak tűnő homok alatt az idő évezredeit magán viselő kemény talaj van. Így jól meg kell markolnod a kormányt, hogy paripádat kontroll alatt tartsd! 25 km vezetés után megérkezünk a beduin faluba, ahol megkóstolhatjuk az igazi beduin teát, kipróbálhatjuk a sivatag hajóját ( tevegelés), valamint felmászva a hegytetőre megcsodálhatjuk a kilátást erre a kopár sziklás sivatagra, mely végtelennek tűnik. Megtekintjük a sivatagi terráriumot, majd betekintést kapunk a beduin kenyérsütés rejtelmeibe. Ez után újra nyeregbe pattanunk és ismét 25 km vezetünk vissza a kiindulási helyre, hogy ruhánkat leporolva fogyasztjuk el az ízletes vacsoránkat, melyhez felejthetetlen show műsor dukál!  Gyermekek csak 16 éves kortól vezethetnek önállóan, addig csak utasként ülhetnek a járművekben!

Indulás 14:00 – 20:30 

Program:
Transzfer a szállodától a garázsig, ahol egy tesztvezetésre kerül sor, ezután elindulunk a beduin faluba, ami 25 km távolságra található. Megnézhetik az életüket, hagyományaikat, lehetőség van tevegelésre, terrárium megtekintése. Naplemente után 25km-en át vissza a bázisig, BBQ vacsora elfogyasztása, melyhez ásványvíz és 1 pohár üdítő tartozik.  Ezután élvezhetik a keleti show és folklór dalok varázsát. - Aki szeretné kipróbálhatja az egyiptomi vízipipát, amíg az esti show műsort nézi.
 
Tartalmazza:
- idegenvezető (angol,német) minimum 6 fő felett magyar asszisztencia a bázison
- Transzfer a szállodából oda- vissza, légkondicionált buszokkal.
- bbq vacsora, víz, beduin tea, vízipipa, tevegelés

Nem tartalmazza:
- beduin kendőt, szemüveget, megvásárolható DVD, borravalót.
Javaslatunk:
Bármerre is indulunk, a vízzel teli üveg elengedhetetlen kelléke a túrának!
A helynek és időszaknak megfelelő öltözék ( olyat, amit nem sajnálnak a homok miatt), kendő, kényelmes zárt cipő, a nap miatt ajánljuk, használjanak naptejet, fejvédőt, napszemüveget és természetesen fényképezőgépeket se felejtsék a szállodában, célszerű kis hátizsákba tenni ezeket!

KISMAMÁKNAK, GERINCBETEGEKNEK TILOS!

Gyermekkorhatár: 16   Program napok: Kérje fakultatív árlistánkat, mely tartalmazza

Extra transzfer költség a Hurghadán kívül eső területekről!

Írjon nekünk: nyaralas@liliomsafari.com

A programváltozás jogát fenntartjuk! Tartalmas és kellemes nyaralást kíván a Liliom Safari  smiley

Írjon véleményt a programról :