Liliomtours.com - Liliom Safari egypt

Keresés az oldalon :


Menü

Hírlevél

Hurghada

Sea Scope Submarine/Mermaid üvegfenekű hajóval a víz alatti csodák nyomában

SeaScope Submarine üvegfenekű hajó és a Liliom Safari elrepít a víz alatti csodák rejtelmeibe

A Vörös-tenger páratlan élővilággal rendelkezik, melyet kicsiknek, nagyoknak, egyaránt látni kell! ebben segít a Liliom Safari! Rengetegen csodálják közvetlenül a vízben, vagy a víz alatti ’páholyból’ azt a megannyi szépséget, melyet a tenger rejt, azonban sokan mégis ezt a lehetőséget választják, hogy egy fantasztikus víz alatti kirándulást tegyenek az üvegfenekű hajóval és a Liliom Safarival.
Hiszen ez egy olyan program, amelyet a család egészen fiatal és idősebb tagjai is könnyedén végig csinálhatnak és valóban közös családi program élményeként zárul.

Ez a két és fél - három órás családbarát körutazás, amely elérhető naponta kettő-három alkalommal, a tökéletes megoldás azok számára, akik nem tudnak úszni, de szeretnék megtapasztalni a víz alatti világot! És azoknak is, akik egy kicsit vízbe mártóznának, hogy onnan is gyönyörködhessenek.

A Seascope Submarine egy jól megtervezett mély testű hajó, melynek a teste 3 méter mélyen van a víz alatt, itt panoráma ablakokon keresztül, kényelmes székeken ülve csodálhatják a vízi világot.

Tartsd nyitva a szemed és a megannyi színes lágy- és kemény korallokon túlmenően rengeteg a korallok közt megbúvó halat, a szerencsésebbek akár teknőst, denevérhalat, bohóchalat és sok más csodálatos tengeri lényt fedezhetnek fel.

Tartalmazza: Transzfert, magyar kíséret nélkül! 1 üdítő, felszíni búvárkodáshoz felszerelést.
Nem tartalmazza: fotók, videók díjait, ételt, italt (kb. 3 órás program, transzferrel együtt), borravalókat, törölközőt, fürdőruhát, környezetvédelmi adót!
Indulás a szállodától:  reggeli vagy délelőtti órákban ( attól függően melyik turnusban kaptunk helyet)
Érkezés a szállodához:  kb 13:00 körül, turnusonként eltérő 

Hasznos tanácsok:
Azoknak akik vízbe is szeretnének menni, fürdőruha, törölköző szükséges! Felszerelést a búvárkodáshoz adnak, de ha van saját, az mindig jobb!
Megfelelő öltözék, a nagy hőségre való tekintettel, gondoskodjanak az elegendő folyadékbevitelről. A nap miatt ajánljuk, használjanak naptejet, fejvédőt, napszemüveget és természetesen fényképező gépjüket se felejtsék a hotelben! Télen pulóver szükséges.
Megjegyzés: Aki hasonló élményekre vágyik, de felszíni búvárkodást - snorkelezést- is szeretne annak javasoljuk a Mermaid programot.
Gyermek korhatár: 5-11,99     
Indulási napok: minden nap, két - három alkalommal, de előzetes bejelentkezés szükséges.
Hurghadán kívül eső területnél extra transzfer költség!
A fotók és DVD-k készítése, szállítás, átadása, nem tartozik hatáskörünkbe! kb ára 20 €/ 25 $ ( ár tájékoztató jellegcsalád nagyságától eltérő lehet)

Írjon nekünk: nyaralas@liliomsafari.com 

A programváltozás jogát fenntartjuk! Tartalmas és kellemes nyaralást kíván a Liliom Safari!smiley

Írjon véleményt a programról :